NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

WELKOM BIJ DE BACH KLINIEK ONLINE

Muziek voor de ziel – een project van Jacqueline Hamelink


De Bach Kliniek is een – normaal gesproken live uitgevoerde – muzikale ervaring om mensen dichter bij hun gevoel te brengen. Heb jij in deze onzekere tijden behoefte aan kracht of ontspanning of wil je gewoon even schoonheid ervaren? Dan is er nu de Bach Kliniek Online. We beginnen klein, maar worden steeds groter. Elke week plaatsen we nieuwe muzikale sessies.

De Bach Kliniek Online is helemaal gratis. Geniet er vooral van. Uiteraard kunnen wij je steun goed gebruiken. Ook wij worden getroffen door de maatregelen. Een bijdrage – groot of klein – is welkom en komt volledig ten bate aan de meewerkende kunstenaars. Klik hier om een gift te doen.

Om je bezoek aan de Bach Kliniek Online zo prettig en intens mogelijk te laten zijn, adviseren wij om een plek op te zoeken waar je even niet gestoord wordt. Ga er lekker voor zitten of liggen. Luister indien mogelijk met een koptelefoon. De behandeling neemt ongeveer 7 minuten in beslag. Dit is inclusief introductie. Om te beginnen start je het filmpje direct hieronder.


Bekijk de introductie. Kies daarna hieronder je behoefte uit.

Credits

Concept:
Sounding Bodies

Bach assistente: 
Caat Peters

Creatief producent:
Florain Verheijen


Musici: 
Diederik van Wassenaer, viool
Eilidh Martin, cello
Jacqueline Hamelink, cello
Laurens de Man, orgel en klavichord
Maximilliano Ciaffi, piano
Vincent van Amsterdam, accordeon