NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Bach Praktijk Rozenstraat

Jacqueline Hamelink

Als je wilt ontspannen of je spieren zijn wat stijf, ga je naar een masseur. Als je tegen werk- of levensvragen aanloopt, klop je aan bij een coach. Maar niet iedereen houdt van lichamelijke aanraking en niet iedereen kan zijn gevoelens even goed onder woorden brengen. Herken je dat? Dan is een sessie bij Jacqueline Hamelinks Bach Praktijk Rozenstraat iets voor jou!

 

Na een kort kennismakingsgesprek onderga je muziek, speciaal op maat voor jou gespeeld, gebaseerd op hoe je je voelt en hoe je je wenst te voelen.

Jacqueline kiest het juiste muziekstuk voor jou niet lichtzinnig. Eerder deed Sounding Bodies onderzoek  naar de “muzikale retoriek”, een compositietechniek die in Bachs tijd wijdverbreid was en waar Bach zelf ook veel gebruik van maakte. Wie volgens de principes van de muzikale retorica componeerde wist via zijn muziek gevoelens van rust, energie, liefde of rouw op te roepen. Iedere cellosuite en ieder deel daarbinnen staat voor een specifiek spectrum aan emoties. Een unieke ervaring, een cadeau waarmee je tot in je ziel geraakt zult worden.

Na afloop krijg je de mogelijkheid om op je ervaring te reflecteren, ook dat mag zonder praten als je dat fijn vindt. De totale sessie duurt 50 tot 60 minuten.

 

De praktijk is iedere zondag op afspraak geopend. Boek nu je sessie voor het tijdelijke tarief van € 95,- (incl btw). Je kunt ook een sessie cadeau geven, neem daarvoor per mail contact op met meike@soundingbodies.com.

 

KLIK HIER om direct een afspraak te maken

 

Tot ziens bij Bach Praktijk Rozenstraat!

Rozenstraat 29

5014 AJ Tilburg


CREDITS: Bach Praktijk Rozenstraat is ontwikkeld door Stichting Sounding Bodies en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.