NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

WELKOM BIJ DE BACH KLINIEK ONLINE

Muziek voor de ziel – een project van Jacqueline Hamelink


Toen in maart 2020 de lockdown van kracht werd, maakten wij in korte tijd met vereende krachten een online versie van onze voorstelling De Bach Kliniek. Bach Kliniek is een – normaal gesproken live uitgevoerde – muzikale ervaring om mensen dichter bij hun gevoel te brengen. We wilden dit cadeau geven aan iedereen die behoefte heeft aan kracht of ontspanning of gewoon even schoonheid wil ervaren.
Inmiddels zijn we negen maanden en vele hartverwarmende reacties verder en hebben we achter de schermen hard gewerkt om de online versie van de Bach Kliniek voor nog veel meer mensen beschikbaar te maken. In 2021 zullen we in samenwerking met GGD Hart voor Brabant, gemeente Tilburg, Fontys ICT en Fontys ACI een app ontwikkelen die je gaat helpen om je beter te voelen met behulp van de muziek van Bach. Tot de Bach Kliniek App er is, wensen we je veel plezier met Bach Kliniek Online.

Uiteraard kunnen wij je steun goed gebruiken. Ook wij worden getroffen door de coronamaatregelen. Een bijdrage – groot of klein – is welkom en komt volledig ten bate aan de meewerkende kunstenaars. Klik hier om een gift te doen.

Om je bezoek aan de Bach Kliniek Online zo prettig en intens mogelijk te laten zijn, adviseren wij om een plek op te zoeken waar je even niet gestoord wordt. Ga er lekker voor zitten of liggen. Luister indien mogelijk met een koptelefoon. De behandeling neemt ongeveer 7 minuten in beslag. Dit is inclusief introductie. Om te beginnen start je het filmpje direct hieronder.


Bekijk de introductie. Kies daarna hieronder je behoefte uit.

Credits

Concept:
Sounding Bodies

Bach assistente: 
Caat Peters

Creatief producent:
Florain Verheijen


Musici: 
Diederik van Wassenaer, viool
Eilidh Martin, cello
Jacqueline Hamelink, cello
Laurens de Man, orgel en klavichord
Maximilliano Ciaffi, piano
Vincent van Amsterdam, accordeon