NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Organisatie

Stichting Sounding Bodies verbindt muziek, dans, theater en beeldende kunst op een eigenzinnige manier door coöperatieve samenwerkingen te initiëren, produceren en presenteren. Voorstellingen komen bottom-up tot stand doordat uitvoerenden als gelijkwaardige co-creators samenwerken. Sounding Bodies maakt voorstellingen die zowel geprogrammeerd worden op gespecialiseerde festivals voor muziek en dans als op festivals met een bredere programmering en andere (zakelijke) events. Daarnaast ontwikkelt Sounding Bodies vanuit deze voorstellingen producten en diensten op het gebied van zorg en welzijn.

 

Sounding Bodies bestaat uit Jacqueline Hamelink, Meike van Zandvoort en Arthur Kok. Lees hier meer over hen. Daarnaast werken we graag samen met de fantastische Maarten Blom, die er altijd voor zorgt dat de techniek van onze voorstellingen piekfijn in orde is. Maarten is een allrounder, gespecialiseerd in geluid en werkte eerder voor gezelschappen als Hollandia, Zuidelijk Toneel, Veenfabriek, Ro Theater en anderen.

 

Voor onze vormgeving is Willem van de Ven onze steun en toeverlaat. Hij  komt altijd met verrassende voorstellen en begrijpt precies wat Sounding Bodies nodig heeft.

ONS TEAM

Jacqueline Hamelink

Artistiek leider

Arthur Kok

Strategisch adviseur

Meike van Zandvoort

Zakelijk leider