NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Vacature: freelance marketing- en communicatiemedewerker

Over Sounding Bodies
Sounding Bodies gelooft in de kracht van muziek als middel om te verbinden. We gebruiken muziek om mensen weer echt contact te laten maken met zichzelf en anderen. Middels diverse muzikale projecten zetten we onze artisticiteit in om sociale betekenis te creëren en een ruimere maatschappelijke waarde te ontwikkelen. We werken in een klein en betrokken team dat bestaat uit Jacqueline Hamelink (artistiek leider) en Meike van Zandvoort (zakelijk leider).

 

Werkzaamheden

  • Zorgen voor structuur, consistentie en continuïteit op onze online kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn).
  • Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven.
  • Zorgen dat de website van Sounding Bodies up-to-date blijft. Denk hierbij aan het regelmatig plaatsen van nieuwsberichten en de data van nieuwe voorstellingen bijhouden.
  • Communicatie met festivals, theaters en andere speelplekken.
  • Het bedenken, uitschrijven en uitvoeren van MarCom plannen rondom diverse voorstellingen en projecten.
  • De vertaalslag maken van artistieke ideeën naar een strategisch plan waarbij je een langetermijnvisie ontwikkelt op onze MarCom.

Werkwijze

  • Je werkt zelfstandig vanuit ons fijne kantoor in Tilburg of thuis (in overleg).
  • Je deelt zelf flexibel jouw uren in, waarbij je kunt uitgaan van een gemiddelde van 4 uur per week.
  • Je werkt in een klein en bevlogen team waarbij je rapporteert aan de zakelijk leider.
  • Je neemt initiatief, durft uit jezelf te handelen, je bent resultaatgericht, sociaal, stressbestendig en flexibel ingesteld.

Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan je motivatie en cv naar zakelijk leider Meike van Zandvoort: meike@soundingbodies.com.

LAATSTE NIEUWS

Item op RTV Dordrecht over Bach Kliniek

Vrijdag 17 t/m zondag 19 juni speelden we onze voorstelling Bach Kliniek op het Bach Festival in Dordrecht. Vrijdag deden we dat op locatie bij Helianthus, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Een muzikale behandeling in de Bach Kliniek: “Muziek werkt helend”. RTV Dordrecht maakte er een mooi item over:  

Lees verder

Bach Kliniek op Bach Festival in Dordrecht

  Op zaterdag 18 en zondag 19 juni spelen we onze voorstelling Bach Kliniek op het Bach Festival in Dordrecht. Een bijzondere voorstelling, want je krijgt een 1-op-1 muzikale ervaring, gebaseerd op jouw gemoedstoestand. Onze Bach assistent Caat begeleid je voor een optimale beleving. Klik hier om je plaats te reserveren.      

Lees verder