NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Happy Bach Dag 2023

Dinsdag 21 maart vieren we de verjaardag, of eigenlijk de geboorte, van Johann Sebastian Bach! De muziek van Bach kenmerkt zich door herkenning en troost. Ook al heb je zijn muziek nog nooit gehoord, het voelt meteen vertrouwd en dichtbij. Tijdens de Happy Bachdag zullen verschillende musici op diverse plekken in de stad muziek van Bach ten gehore brengen.

 

Programma

We hebben een afwisselend, gratis toegankelijk programma voor je in petto. In de binnenstad zal de muziek van Bach klinken in winkels, het gemeentehuis, Factorium en Schouwburg Concertzaal Tilburg. Iedereen mag vanaf 7u30 de hele dag plaatsnemen achter de piano in de hal van het station om de muziek van Bach te spelen. Ook zijn onze musici aanwezig op verschillende basisscholen en middelbare scholen in Tilburg om kinderen, jongeren en docenten te trakteren op een muzikaal intermezzo.
Houd deze pagina in de gaten voor het exacte programma van de Happy Bachdag.

 

PREMIERE: 21 maart 2023

CREDITS: Stichting Sounding Bodies in samenwerking met 24Classics, Factorium Tilburg, Schouwburg Concertzaal Tilburg, Fontys AMPA, Heikese kerk, Binnenstadmanagement Tilburg.

De Happy Bach Dag wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Tilburg