NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Sounding Bodies verzorgt twee muzikale dagen voor De Zonnebloem

Op maandag 22 en woensdag 24 mei programmeert Souding Bodies concerten tijdens een tweetal muzikale bootreizen van De Zonnebloem. De Zonnebloem wil mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd bezorgen en organiseert om die reden allerlei activiteiten en vakanties. Ditmaal dus een muziekweek.

 

Robbrecht van Cauwenberghe (accordeon) en Diederik van Wassenaer (viool) spelen op maandag 24 mei Bach en ander repertoire in verschillende concerten en zorgen voor een warme ontvangst in deze muziekweek van De Zonnebloem.
Op woensdag 24 mei programmeert Sounding Bodies concerten in een breed repertoire van Bach tot romantisch en van tango tot lichte muziek. Anna van Nieukerken (piano) en Eilidh Martin (cello) worden tijdens het spelen ondersteund door urban danser Michael Chang die zal improviseren op de muziek.

LAATSTE NIEUWS

Even voorstellen: nieuw bestuurslid

Sounding Bodies is blij te kunnen melden dat Jeroen Mulder het bestuur van de stichting gaat versterken. Hij is momenteel werkzaam bij de Provincie Noord-Brabant op het terrein van de verduurzaming van de bouw, maar heeft een ruime ervaring in de kunstensector. Na een studie aan de Academie voor de Beeldende Kunst in Tilburg was […]

Lees verder

Gertjan Mulder treedt aan als zakelijk leider van Sounding Bodies

Sounding Bodies kondigt met genoegen aan dat Gertjan Mulder per 1 april is aangetrokken als parttime zakelijk leider. In deze rol zal Gertjan zich richten op het ondersteunen van Sounding Bodies in haar missie om muzikale performances te ontwikkelen die resoneren en verbinden. Over zijn nieuwe rol zegt Gertjan: “De potentie van kunst en cultuur […]

Lees verder