NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Voor organisaties

Verbinding is cruciaal voor organisaties. Om te groeien en succesvol te zijn. Verbinding met klanten, de eigen doelen, de leefomgeving én met elkaar.

 

Sounding Bodies helpt hierbij. Door ontmoetingen te creëren in organisaties, in groepen en tijdens events. Wat gebeurt er als je stil wordt en alleen maar luistert? We hebben ervaring met teambuilding op het gebied improvisatie, leiderschap en communicatie.

 

Ook kunnen we veel betekenen in de persoonlijke leerlijn van werknemers. Stressreductie, flexibiliteit en improvisatie in je werk, hoe ga je om met schuring met collega’s, troost en acceptatie in veranderingsprocessen.

 

Sounding Bodies is opgericht door Jacqueline Hamelink, celliste, performer en artistiek leider: “Sounding Bodies heeft een missie. We willen mensen via muziek en klank contact laten maken met zichzelf en met anderen. Van mens tot mens.”

 

We nodigen je uit om met jouw team of in jouw organisatie de kracht van geluid en stilte te ontdekken. Ons aanbod vind je hier. Weet ook dat we op maat een programma en training kunnen verzorgen. Meer weten? Neem contact op met Gertjan Mulder voor meer info.