NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Over Sounding Bodies

Sounding Bodies is grensverleggend, vernieuwend en open-minded. Onze roots liggen in de culturele sector als makers van muzikale en multidisciplinaire theatervoorstellingen, maar we hebben ook een sterke maatschappelijke visie en missie. Daarom zoeken we, ook buiten de theatermuren, regelmatig samenwerkingen op met andere sectoren, waaronder de zorg en het bedrijfsleven. Thema’s in ons werk zijn de invloed van muziek op emoties en welzijn, verbinding maken, aandacht en luisteren. In alles wat we doen staat onze artistieke kwaliteit voorop.

 

Missie en visie
We geloven in de kracht van muziek als middel om te verbinden. We gebruiken muziek om mensen weer echt contact te laten maken met zichzelf en anderen. Muziek kan troost en herkenning bieden en tegelijkertijd inspireren tot een andere benaderingswijze van de wereld om ons heen. Op deze manier zetten we onze artisticiteit in om sociale betekenis te creëren en een ruimere maatschappelijke waarde te ontwikkelen.

 

We breken radicaal met deze wereld van harde en grote tegenstellingen. In plaats daarvan maken wij impact met zacht activisme, empathie en affectie. We kennen de antwoorden op de complexe vraagstukken van deze tijd niet, maar we kunnen wel de ontmoeting initiëren. Hierbij verleggen we de focus van afleiding naar aandacht, van oppervlakkigheid naar verdieping en van versplintering naar concentratie.

 

“We geloven in de kracht van muziek als middel om te verbinden”

 

Ons team
Ons team bestaat uit bevlogen en betrokken medewerkers waarin iedereen werkt vanuit zijn of haar passie en kracht. Het kernteam bestaat uit artistiek leider Jacqueline Hamelink, zakelijk leider Gertjan Mulder en marketeer Paulien Mandos. We geloven met hart en ziel in wat we te bieden hebben en gaan zorgvuldig en duurzaam om met onze projecten zodat we deze zo breed mogelijk kunnen inzetten. We gaan graag het gesprek aan met andere makers of maatschappelijk betrokken partijen om samen nog meer positieve impact te maken.

ONS TEAM

Jacqueline Hamelink

Artistiek leider

Gertjan Mulder

Zakelijk leider

Paulien Mandos

Marketing en communicatie