NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Gertjan Mulder treedt aan als zakelijk leider van Sounding Bodies

Sounding Bodies kondigt met genoegen aan dat Gertjan Mulder per 1 april is aangetrokken als parttime zakelijk leider. In deze rol zal Gertjan zich richten op het ondersteunen van Sounding Bodies in haar missie om muzikale performances te ontwikkelen die resoneren en verbinden.

Over zijn nieuwe rol zegt Gertjan: “De potentie van kunst en cultuur in de beweging naar een meer op basis van empathie en zorg ingerichte samenleving is ongekend en boeit me mateloos. De manieren en impact bijvoorbeeld waarmee muziek, dans en performance ons kunnen helpen in de herverbinding met onszelf, de Ander en de Planeet zijn evident en worden tegelijkertijd grotendeels nog niet onderkend of gewaardeerd, laat staan bewust ingezet. Om samen met te team van Sounding Bodies die erkenning en waardering te helpen realiseren is niet alleen een privilege maar een zaak van het hart.”

Na een succesrijke loopbaan in de marketing- en reclamewereld, heeft Gertjan sinds 2007 zijn kennis en ervaring ingezet voor organisaties en initiatieven met een onmiskenbaar maatschappelijk doel op het gebied van zingeving en betekenis, ecologie, zorg en cultuur, of om Satish Kumar te citeren: “voor soul, soil en society”. Gertjan werkt(e) samen met met onder andere dansgezelschap LeineRoebana, WG Ateliers Amsterdam, Powered by TINC, de Dierenbescherming en de Academie voor Geesteswetenschappen.

LAATSTE NIEUWS

Even voorstellen: nieuw bestuurslid

Sounding Bodies is blij te kunnen melden dat Jeroen Mulder het bestuur van de stichting gaat versterken. Hij is momenteel werkzaam bij de Provincie Noord-Brabant op het terrein van de verduurzaming van de bouw, maar heeft een ruime ervaring in de kunstensector. Na een studie aan de Academie voor de Beeldende Kunst in Tilburg was […]

Lees verder