NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Keynote Performance & Societal Change voor ACE Fontys

Op 5 september geeft Sounding Bodies een keynote lezing en performance met als titel ‘Performance & Societal Change’ voor 300 studenten van de de Academy for The Creative Economy (ACE) van Fontys. Artistiek leider Jacqueline Hamelink en onderzoeker Arthur Kok gaan dieper in op de methodiek van Sounding Bodies waarop de culturele instelling muziek en geluid inzet om echt anders naar de maatschappij te kijken: hoe performance en muziek en societal transition zich tot elkaar verhouden.

Het credo van ACE “Het moet anders, het kan anders” sluit naadloos aan bij Sounding Bodies. Waar de opleiding zich richt op het inzetten van kunst en cultuur om maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen, gaat Sounding Bodies echter nog een stap verder: een nieuw perspectief op de maatschappij.

 

 

LAATSTE NIEUWS

Voorstelling NU voor 200 docenten basisscholen

Sounding Bodies speelt de op maat vormgegeven voorstelling NU op 4 oktober voor 200 docenten van de nutsscholen PO in Breda. Deze docenten hebben die dag een studiedag over stress en (het voorkomen van) een burn out. Hoe zorg je goed voor jezelf? En hoe zetten de werkgevers van de docenten juist de docenten centraal? […]

Lees verder