NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Sound & Happy

Sound & Happy is een persoonlijk mini-concert van topmuzikanten waar je blij van wordt. Gewoon op je telefoon, lekker makkelijk. Je kunt ieder moment van de dag bij Sound & Happy terecht voor je dagelijkse portie geluk, waar je ook bent. Met Sound & Happy voel je je beter!

Sound & Happy is een cadeautje aan jezelf. Het helpt je stil te staan bij je gevoel en je bewust te worden van wat muziek voor je kan doen en betekenen. Misschien heb je gewoon even behoefte aan wat me-time, maar het kan je ook helpen om je emoties te doorvoelen en verwerken zonder dat je erover hoeft te praten: de muziek doet dit voor jou, met jou. Het oor is immers de weg naar het hart.

Hoe werkt het?

Sound & Happy zal je vragen hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Op basis van jouw antwoorden, wordt je doorgestuurd naar een van de muzikanten die een op maat gemaakt muziekstuk speelt, speciaal voor jou! Met wel 50 verschillende uitkomsten kom je altijd terecht bij een persoonlijk filmpje die aansluit bij jouw behoeften.

“Nu weet ik waarom muziek zo belangrijk is. Het zegt alles waar ik geen woorden voor kan vinden, het is zo ontroerend en hoopvol.”

 

 

Lancering Sound & Happy

Dinsdag 9 november werd Sound & Happy officieel gelanceerd in Tilburg. De landelijke première is helaas afgelast door de verscherpte corona-maatregelen. Deze zou plaats vinden tijdens het InScience festival in Nijmegen, waar Sound & Happy van 10 t/m 14 november nog wel te zien is in de tentoonstelling Healthy Futures

 

Nieuwsgierig? Ga naar www.soundandhappy.app als je deze site op een telefoon of tablet bekijkt. Bezoek je de site via desktop, scan dan de QR code met je telefoon of tablet: 

 

 


Sound & Happy is mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Tilburg, Kunstloc en Fontys.