NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Bach Praktijk

Jacqueline Hamelink

Als je wilt ontspannen of je spieren zijn wat stijf, ga je naar een masseur. Als je tegen werk- of levensvragen aanloopt, klop je aan bij een coach. Maar niet iedereen houdt van lichamelijke aanraking en niet iedereen kan zijn gevoelens even goed onder woorden brengen. Herken je dat? Dan is een sessie bij Jacqueline Hamelinks Bach Praktijk iets voor jou!

 

De praktijk is iedere zondag op afspraak geopend. Boek nu je sessie voor het tarief van €95,- (incl btw). Je kunt ook een sessie cadeau geven, neem daarvoor per mail contact op met info@soundingbodies.com.

 

Hoe werkt het

Na een kort kennismakingsgesprek onderga je muziek, speciaal op maat voor jou gespeeld, gebaseerd op hoe je je voelt en hoe je je wenst te voelen. Jacqueline kiest het juiste muziekstuk voor jou niet lichtzinnig. Eerder deed Sounding Bodies onderzoek naar de “muzikale retoriek”, een compositietechniek die in Bachs tijd wijdverbreid was en waar Bach zelf ook veel gebruik van maakte. Wie volgens de principes van de muzikale retorica componeerde wist via zijn muziek gevoelens van rust, energie, liefde of rouw op te roepen. Iedere cellosuite en ieder deel daarbinnen staat voor een specifiek spectrum aan emoties. Een unieke ervaring, een cadeau waarmee je tot in je ziel geraakt zult worden. Na afloop krijg je de mogelijkheid om op je ervaring te reflecteren, ook dat mag zonder praten als je dat fijn vindt. De totale sessie duurt 50 tot 60 minuten.

 

KLIK HIER om direct een afspraak te maken

 

Tot ziens bij Bach Praktijk!

 

Ringbaan Oost 8
5013 CA Tilburg

 

Gratis parkeren kan aan de Lovensekanaaldijk 63, aan de ringbaan is het betaald parkeren.

 

 

 

Via de schuifdeur ga je naar binnen en dan neem je rechts de trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zie je direct aan je rechterkant een deur, je bent er! Is de deur dicht? Bel dan even aan.

 

 

 

Quote

“Ik werd helemaal meegenomen door de muziek, het voelt echt als een warme deken. Dit had nog wel een uur mogen duren.”


CREDITS: Bach Praktijk is ontwikkeld door Stichting Sounding Bodies en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Tilburg en Provincie Noord-Brabant en is initieel in 2020 opgezet als alternatief aanbod in Corona-tijden.