NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

From Silent Glass

Jacqueline Hamelink

Improvisatie met glazen

 

Het glas klinkt,

piept, lacht,

schuurt en zingt.

Het glas spreekt zelf

en maakt de tongen los.

 

De korte participatievoorstelling From Silent Glass voert het publiek met vriendelijke woorden naar de wereld van enkel glas, cello en stem. Doordat het publiek wordt uitgenodigd om gezamenlijk klank te scheppen, ontstaat een uiterst geconcentreerd en betoverend samenzijn.

 

Met deze voorstelling slaat Sounding Bodies een mooie brug tussen kunst en samenleving. De voorstelling From Silent Glass is de ideale combinatie tussen een kwalitatief hoogwaardige en artistiek bijzondere performance, die tegelijkertijd zeer toegankelijk en licht blijft. Bovendien kan From Silent Glass op vrijwel iedere locatie worden uitgevoerd en komt de voorstelling in die verschillende omgevingen ook echt tot zijn recht.

 

Dat maakt de voorstelling geschikt voor de culturele sector, maar ook voor het bedrijfsleven. En alles ertussenin. Een welkome ‘oorverfrissing’ bij presentaties, congressen, evenementen, borrels en diners. En een bijzondere ervaring die nog lang bij zal blijven.

 

De voorstelling wordt op maat gemaakt in afstemming met de opdrachtgever. Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact op!

 

SPEELDUUR: 10-12 minuten
PREMIERE: 23 december 2011

Quote

“Sounding Bodies is een goed voorbeeld van publieksparticipatie binnen een artistiek interessant project. Bij de voorstelling voor onze businessclub KoBra bespeurde ik groot enthousiasme en bewondering voor ‘From Silent Glass’. De kinderlijke impuls van de gasten om glazen te laten zingen werd fraai ingekaderd en gestuurd door het cello spel en de zang van Jacqueline Hamelink.”

 

Rob van Steen

Directeur-bestuurder | Theaters Tilburg


CREDITS: Jacqueline Hamelink: concept en uitvoering

Petra Janssen: fotografie (Studio Boot)