NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Sound & Happy

Sound & Happy is een gratis persoonlijk mini-concert van topmuzikanten waar je blij van wordt. Gewoon op je telefoon, lekker makkelijk. Je kunt ieder moment van de dag bij Sound & Happy terecht voor je dagelijkse portie geluk, waar je ook bent. Met Sound & Happy voel je je beter!  

 

Sound & Happy is een cadeau aan jezelf. Het helpt je stil te staan bij je gevoel en je bewust te worden van wat muziek voor je kan doen en betekenen. Misschien heb je gewoon even behoefte aan wat me-time, maar het kan je ook helpen om je emoties te doorvoelen en verwerken zonder dat je erover hoeft te praten: de muziek doet dit voor jou, met jou. Het oor is immers de weg naar het hart.  

 

Hoe werkt het

Sound & Happy zal je vragen hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Op basis van jouw antwoorden brengen we je naar een van de muzikanten die een op maat gemaakt muziekstuk speelt, speciaal voor jou! Met wel 50 verschillende uitkomsten kom je altijd terecht bij een persoonlijk filmpje die aansluit bij jouw behoeften.  

 

Nieuwsgierig? Klik hier als je deze site op een telefoon of tablet bekijkt. Bezoek je de site via desktop, scan dan de QR code met je telefoon of tablet. Je kan de web app ook opslaan op je telefoon: hoe je dat doet, vind je hier in onze toolkit.

 

 

Gratis en voor iedereen

We stellen Sound & Happy gratis beschikbaar, zodat iedereen – wat je situatie ook is – kan genieten. Sounding Bodies vindt het belangrijk dat met Sound & Happy iedereen die even een steuntje in de rug kan gebruiken dat makkelijk en snel krijgt. De ervaring is een progressive web app wat betekent dat Sound & Happy geen ruimte op je telefoon inneemt en dat de alle updates vanzelf voor je worden gedaan. Makkelijk en laagdrempelig!

 

Sounding Bodies wordt mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant, Provincie Noord-Brabant, de Gemeente Tilburg, Kunstloc en Fontys Hogescholen. Voor het breed verspreiden van de app werken we onder andere samen met Quiet Tilburg, Contour deTwern, het Catharina ziekenhuis Eindhoven, Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis Tilburg en Brabant Maatjes.  

 

Lancering Sound & Happy

Dinsdag 9 november 2021 werd Sound & Happy officieel gelanceerd in Tilburg. De landelijke première vond plaats tijdens het InScience festival in Nijmegen, waar Sound & Happy van 10 t/m 14 november te zien was in de tentoonstelling Healthy Futures.  


Sound & Happy is mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Tilburg, Kunstloc en Fontys.


 

 

Wist je dat je kunt doneren aan Sound & Happy? Op deze manier kunnen we Sound & Happy verder ontwikkelen en gratis aan blijven bieden. Want wij geloven dat iedereen recht heeft op mooie muziek en een momentje voor zichzelf. Klik hier om snel en veilig een vrijwillige donatie te doen.

 

PREMIERE: 9 november 2021

Quote

“Nu weet ik waarom muziek zo belangrijk is. Het zegt alles waar ik geen woorden voor kan vinden, het is zo ontroerend en hoopvol.”


CREDITS: Met dank aan

GGD Hart voor Brabant

Provincie Noord-Brabant

Gemeente Tilburg

Kunstloc

FontysSounding Bodies: conceptMusici 

Artem Belogurov: klacecimbel

Diederik van Wassenaer: viool

Eilidh Martin: cello

Laurens de Man: piano en kistorgel
Robbrecht van Cauwenberghe: accordeon

Jacqueline Hamelink: celloJacqueline Hamelink: artistieke leiding

Meike van Zandvoort: zakelijke leiding

Florain Verheijen: productie

Ruut van der Beele: regie 

Pepijn Robben & Paul Caspers: camera

Olivier Nijs: geluid
Caat Peters: gastvrouw en kledingadvies

Willem van de Ven (studio WVDV): vormgeving

William van der Voort: fotografie

Paulien Mandos & Lisa Habets: MarCom


Appsemble: technische realisatie

Factorium Cultuurmakers: locatie opnames