NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Sound & Happy

Sound & Happy is een gratis persoonlijk mini-concert van topmuzikanten waar je blij van wordt. Gewoon op je telefoon, lekker makkelijk. Je kunt ieder moment van de dag bij Sound & Happy terecht voor je dagelijkse portie geluk, waar je ook bent. Met Sound & Happy voel je je beter!

 

Sound & Happy is een cadeautje aan jezelf. Het helpt je stil te staan bij je gevoel en je bewust te worden van wat muziek voor je kan doen en betekenen. Misschien heb je gewoon even behoefte aan wat me-time, maar het kan je ook helpen om je emoties te doorvoelen en verwerken zonder dat je erover hoeft te praten: de muziek doet dit voor jou, met jou. Het oor is immers de weg naar het hart.

 

Hoe werkt het?

Sound & Happy zal je vragen hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Op basis van jouw antwoorden, wordt je doorgestuurd naar een van de muzikanten die een op maat gemaakt muziekstuk speelt, speciaal voor jou! Met wel 50 verschillende uitkomsten kom je altijd terecht bij een persoonlijk filmpje die aansluit bij jouw behoeften.

 

Gratis en voor iedereen
We stellen Sound & Happy gratis beschikbaar, zodat iedereen – wat je situatie ook is – kan genieten van mooie muziek speciaal voor jou. De ervaring is een web progressive app wat betekent dat Sound & Happy geen ruimte op je telefoon inneemt en dat de alle updates vanzelf voor je worden gedaan. Makkelijk en laagdrempelig!

 

Sounding Bodies wordt mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant, Provincie Noord-Brabant, de Gemeente Tilburg, Kunstloc en Fontys Hogescholen. Voor het breed verspreiden van de app werken we onder andere samen met Quiet Tilburg, het Catherina ziekenhuis en Brabantse Maatjes.

 

“Nu weet ik waarom muziek zo belangrijk is. Het zegt alles waar ik geen woorden voor kan vinden, het is zo ontroerend en hoopvol.”

 

Lancering Sound & Happy

Dinsdag 9 november werd Sound & Happy officieel gelanceerd in Tilburg. De landelijke première vond plaats tijdens het InScience festival in Nijmegen, waar Sound & Happy van 10 t/m 14 november te zien was in de tentoonstelling Healthy Futures. Jacqueline Hamelink en Arthur Kok zouden eigenlijk op zondag 14 november om 16.00 uur een lezing geven op het festival, maar deze lezing is door de aangescherpte maatregelen komen te vervallen.

 

Nieuwsgierig? Klik hier als je deze site op een telefoon of tablet bekijkt. Bezoek je de site via desktop, scan dan de QR code met je telefoon of tablet:

 


Sound & Happy is mogelijk gemaakt door GGD Hart voor Brabant, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Tilburg, Kunstloc en Fontys.

 


 

PREMIERE: 9 november 2021

CREDITS: Met dank aan:
GGD Hart voor Brabant
Provincie Noord-Brabant
Gemeente Tilburg
Kunstloc
Fontys

Concept: Sounding Bodies

Cast:
Artem Belogurov, klacecimbel
Diederik van Wassenaer, viool
Eilidh Martin, cello
Laurens de Man, piano en kistorgel
Jacqueline Hamelink, cello
Caat Peters, gastvrouw en kledingadvies

Artistieke leiding: Jacqueline Hamelink
Zakelijke leiding: Meike van Zandvoort
Productie: Florain Verheijen
Regie: Ruut van der Beele
Camera: Pepijn Robben & Paul Caspers
Geluid: Olivier Nijs
Vormgeving: Willem van de Ven (studio WVDV)
Fotografie: William van der Voort
MarCom: Paulien Mandos & Lisa Habets

Technische realisatie: Appsemble
Locatie opnames: Factorium Cultuurmakers