NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Even voorstellen: nieuw bestuurslid

Sounding Bodies is blij te kunnen melden dat Jeroen Mulder het bestuur van de stichting gaat versterken. Hij is momenteel werkzaam bij de Provincie Noord-Brabant op het terrein van de verduurzaming van de bouw, maar heeft een ruime ervaring in de kunstensector. Na een studie aan de Academie voor de Beeldende Kunst in Tilburg was Jeroen uitvoerend muzikant en beeldend kunstenaar en maakte tijdens zijn loopbaan de switch naar beleid en strategie bij zowel Bisk (educatie) als de Provincie Noord-Brabant (afdeling cultuur).

 

Jeroen over Sounding Bodies:

“Het diep gewortelde gevoel van de stichting om kunst en met name muziek weer zijn rechtmatige plek in de samenleving te geven, is bijzonder. Muziek als reflectie op het welbevinden van mens en samenleving, als verbindende energie en als inspiratie en verwondering.”

 

Maar…. we zoeken nóg een nieuw lid! Interesse? Bekijk hier de vacature.

LAATSTE NIEUWS

Gertjan Mulder treedt aan als zakelijk leider van Sounding Bodies

Sounding Bodies kondigt met genoegen aan dat Gertjan Mulder per 1 april is aangetrokken als parttime zakelijk leider. In deze rol zal Gertjan zich richten op het ondersteunen van Sounding Bodies in haar missie om muzikale performances te ontwikkelen die resoneren en verbinden. Over zijn nieuwe rol zegt Gertjan: “De potentie van kunst en cultuur […]

Lees verder