NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Ivonne van der Male

Ivonne zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties kennismaken met de zachte kracht van Sounding Bodies. Tijdens een sessie in de Bach Kliniek werd ze verrast door het effect van klassieke muziek: “Dat er iemand alléén voor jou speelt is heel bijzonder. Door de intieme setting voel je de muziek in alle vezels van je lijf. Dat maakt dat je alleen maar stil kunt worden. Dicht bij jezelf. Elke keer als ik nu muziek van Bach luister, kom ik tot rust.”

Verbinding is een rode draad in haar loopbaan: Human Resources, teamcoaching, systemisch werk en communicatie. Het draait voor Ivonne allemaal om de ontmoeting tussen mensen. Lekker samenwerken, elkaar op tijd weten te vinden is essentieel voor geslaagde veranderingen. Haar uitdaging is om deze wisselwerking zo goed mogelijk te faciliteren. Van hoog tot laag, van links tot rechts, van binnen naar buiten. Door ‘op de huid’ te communiceren. Communicatiemiddelen te organiseren en handvatten te geven voor verbindende communicatie.
Ivonne studeerde aan de Akademie Mens & Arbeid in Deventer en startte in de Human Resources. Met als rode draad het begeleiden van impactvolle veranderingen in bedrijven. Zij werkte in loondienst en later als freelance interim professional in grotere organisaties (500+) en met een accent op de industrie. Vanaf 2016 is ze aan de slag als communicatieadviseur in het bedrijfsleven en voor het cultuurfestival Fabriek Magnifique in Veghel.

Haar motto? “Het is er al!”

Meer weten wat Sounding Bodies voor jouw organisatie kan doen? Bekijk hier onze brochure: Sounding Bodies voor organisaties