NEEM CONTACT OPWIJ BIJTEN NIET

Wist je dat we ook veel voor organisaties doen?

Wist je dat Sounding Bodies niet alleen op podia te vinden is, maar ook actief is binnen organisaties? Dat klinkt misschien verrassend, maar eigenlijk is het heel logisch. Muziek zorgt namelijk voor ontspanning en kan zorgen voor meer creativiteit en verbinding tussen mensen. En juist die elementen zijn binnen organisaties ontzettend belangrijk.

 

Sounding Bodies heeft verschillende voorstellingen ontwikkeld die zorgen voor ontmoetingen binnen organisaties, in groepen en tijdens events. Een van die voorstellingen is ‘From Silent Glass’. Tijdens deze voorstelling nodigt Jacqueline Hamelink het publiek uit om samen te spelen. Hoe? Door met je vinger over de rand van een wijnglas te strijken. De klanken die ontstaan gebruikt Jacqueline vervolgens om een muziekstuk te creëren. Zo ontstaat er een betoverend samenzijn, waarbij deelnemers op een bijzondere manier met elkaar verbonden worden.

 

‘From Silent Glass’ is heel geschikt als feestelijke opening, intermezzo of bijzondere afsluiting tijdens een congres, borrel of bedrijfsdag. Het is een unieke manier om deelnemers op een creatieve en muzikale manier met elkaar in contact te brengen.

 

Wil je ook graag ‘From silent glass’ of een van de andere voorstellingen van Sounding Bodies boeken voor jouw organisatie of bedrijf? Klik dan hier voor het aanbod of bel of mail met Ivonne van der Male, 06-21884402, ivonne@soundingbodies.com.

LAATSTE NIEUWS

Even voorstellen: nieuw bestuurslid

Sounding Bodies is blij te kunnen melden dat Jeroen Mulder het bestuur van de stichting gaat versterken. Hij is momenteel werkzaam bij de Provincie Noord-Brabant op het terrein van de verduurzaming van de bouw, maar heeft een ruime ervaring in de kunstensector. Na een studie aan de Academie voor de Beeldende Kunst in Tilburg was […]

Lees verder

Gertjan Mulder treedt aan als zakelijk leider van Sounding Bodies

Sounding Bodies kondigt met genoegen aan dat Gertjan Mulder per 1 april is aangetrokken als parttime zakelijk leider. In deze rol zal Gertjan zich richten op het ondersteunen van Sounding Bodies in haar missie om muzikale performances te ontwikkelen die resoneren en verbinden. Over zijn nieuwe rol zegt Gertjan: “De potentie van kunst en cultuur […]

Lees verder